Társadalmi Felelősségvállalás

A Szakkollégium célja, hogy minél jobban kivegye részét a társadalmi felelősségvállalásból. Ennek jegyében a tagok minél több lehetőséget megragadnak, hogy segíthessenek másokon. Ezen tevékenység egyre széleskörűbb: önkéntes napokon, véradásokon vesznek részt, több tagunk is különböző, gyermekeket segítő önkéntes program lelkes résztvevője, de volt már a szakkollégium örökbefogadója a Fővárosi Állat- és Növénykert egy lakójának is.

E téren a Szakkollégium eddigi legnagyobb saját, szervezett projektje 2012 tavaszán valósult meg, amikor a tagság nagy része közösen ellátogatott a Hűvösvölgyi Gyermekotthonba, hogy egy farsangi mulattsággal örvendeztesse meg a bentlakó gyerekeket. A farsangozás másnapján a szakkollégium tagjai azon fáradoztak, hogy az Otthon különböző helyiségeit szebbé varázsolják: ennek keretében számos gyerekszoba és közös tér került kifestésre a bentlakók ízlésének megfelelően.

FarsangFestés

A rövid távú terveink között még nagyobb projektek is helyet kaptak, reméljük, hogy hamarosan ezek sikeres megvalósulásáról számolhatunk be.