OPEV - Műegyetemi forduló2014/01/20

Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny. Idén az előfordulót a Liska Tibor Szakmai Hetek keretein belül rendezik/rendezzük meg, január 29-én.

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium 2014-ben is megrendezi az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyt. Az országos döntőre február 7-9. között, Győrben kerül sor.   

A döntőn minden egyetem egyetlen csapattal képviseltetheti magát. Az előfordulót ebben az évben a Szakhetek keretein belül rendezzük meg. A zsűri tagjai több területről érkeznek, elősegítve ezzel az objektív döntést. A forduló győztes csapata képviselheti Egyetemünket a nívós országos döntőn.

Az előzetes megmérettetés időpontja: 2013. január 29. (szerda). Négy fős csapatok jelentkezését várjuk, csapatonként 2 db laptop használható. A verseny időtartama 4 óra, a végén PPT-s prezentációt kell a zsűrinek előadni.

 

Jelentkezéseiteket január 26. 23:59-ig  várjuk az  esettan@ltsz.hu címre, ahol további kérdéseitekre is szívesen válaszolunk. A levél tárgya [OPEV] legyen, továbbá tartalmazza a csapat elnevezését, és tagjainak nevét.

 

Sok szerencsét a versenyhez!


Csatlakozzatok a facebook-eseményhez is, hogy minden aktuális információról azonnal értesüljetek!

« Vissza a hírekhez