10. Liska Tibor Szakmai Hetek2014/01/22

Ebben az évben is megrendezésre kerül Szakkollégiumunk egyik legnagyobb eseménye, immáron jubileumi alkalommal.

Az idén 10. alkalommal megrendezendő programsorozattal a Liska Tibor Szakkollégium célja értékes tudást adva közelebb hozni a gazdaság történéseit minden érdeklődő számára. Az évek során a Műegyetem legnagyobb volumenűvé vált, hallgatók által szervezett szakmai programsorozat jubileumi felvonásának fő témájául a „Magyarország 2020-ban”-t fogalmaztuk meg. Az ország kilátásairól szeretnénk gondolkodásra ösztönözni a hallgatóságot, pártpolitikától mentesen, a gazdaság- és társadalomtudományok legnagyobb szakértőinek segítségével.

Többek között vendégünk lesz Járai Zsigmond, aki a rendezvény fővédnöke is egyben; Hankiss Elemér szociológus, Chikán Attila, korábbi gazdasági miniszter; Simonyi András, volt amerikai nagykövet pedig jövőbe mutató módon videokonferencia keretében tart előadást. A Műegyetemmel szoros együttműködésünk alapján konferenciát tartunk az egyetem kilátásairól is, a versenyezni vágyókat pedig meginvitáljuk egy esszépályázatra, valamint az Országos Esettanulmányi és az Országos Pénzügyi Esettanulmányi versenyek BME-s fordulójára, amelynek győztesei képviselhetik intézményünket a döntőben.

Felmérést készítünk a hallgatók jövőképének feltérképezésére, valamint időkapszulát helyezünk el, amit majd 2020-ban nyitunk fel. További izgalmas, az ország jövőjét, így a mi életünket is leginkább befolyásoló programokat szervezünk, érdemes lesz tehát követni a frissülő „műsorfüzetet”!

Mindenkit szeretettel várunk a X. Liska Tibor Szakmai Heteken – Nézd a jelent, lásd a jövőd!

 

A részletes programtervért és egyéb hasznos információkért kattints a Szakmai Hetek honlapjára!

Valamint ne felejts el csatlakozni facebook-eseményünkhöz sem, ahol mindig aktuális hírekről értesülhetsz.

« Vissza a hírekhez